Pearson Benelux B.V. is een internationaal netwerk van testuitgeverijen. Als grootste in haar branche voor Nederland en Vlaanderen staat Pearson voor 60 jaar ervaring in het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten om mensen van alle leeftijden en culturen te bedienen.

Magazines

Samen met de redactieleden van Pearson ontwikkelen we diverse magazines bedoeld voor o.a. docenten, logopedisten en psychologen. De magazines bieden inspiratie bij veel belangrijke en actuele thema’s en staan vol interessante wetenschappelijke artikelen, tips, tests en trainingen.

magazine ontwerp
magazine ontwerp
magazine ontwerp

Whitepapers

Om producten, nieuwe inzichten en relevante kennis te delen, ontwikkelen we regelmatig whitepapers. Deze zijn te downloaden op de website en toegankelijk voor alle professionals die meer over een specifiek thema willen leren.

Advertenties

Om nieuwe producten, tests, trainingen of evenementen onder de aandacht te brengen, ontwikkelen we advertenties die we op verschillende plaatsen (zowel offline als online) inzetten.